22-09-2022

Trefdag Digitaal Vlaanderen

Flanders Expo Gent - Hallen 7 en 8

'De kracht van digitale ecosystemen'

Afgelopen evenementen

27-06-2022

We presenteren @ Wind Energy Summit

Jan Helsen en Ann Nowé (VUB) presenteren "Lessons learned towards getting the right data for enabling AI-based analytics and AI supported farm control".  Meer over het onderzoek hierover in het Vlaams AI-Onderzoeksprogramma vind je bij de onderzoeksuitdaging "Multi-Agent Collaborative AI" en in de toepassing "Verbeterde opbrengst van windmolenparken" in het domein "Energie".

15-03-2022

AI4 Your Business

AI4Growth en Flanders AI organiseren de 2e editie van de AI4 Your Business Conference, die plaatsvindt tijdens de Europese AI Week op dinsdag 15 maart 2022 in Gent.

Laat u inspireren door leiders op het gebied van AI en leer meer over hoe onze regio bedrijven ondersteunt die innovatie versnellen. Met een volledige dag vol sessies en tal van netwerkmogelijkheden (pauzes, lunch en borrel), is dit je eerste kans sinds de lockdown om de belangrijkste besluitvormers, AI-ondernemers en datawetenschappers persoonlijk te ontmoeten tijdens de zakelijke en technische sessies .

09-11-2021

We organiseren: Translating artificial intelligence to the clinic

Artificiële intelligentie heeft een groot potentieel in het toepassingsdomein Gezondheidszorg. Tijdens deze workshop lichten we dit potentieel toe en willlen we ervoor zorgen dat onderzoekers van het Flanders AI Research Program in contact komen met clinici en biomedische onderzoekers. Is je interesse geprikkeld? Vergeet je dan niet in te schrijven via deze link